Se dagspris på Beyerdynamic DT 770 PRO - 80 ohm

 

Beyerdynamic DT-770 PRO 80 ohm

Beyerdynamic DT 770

 

Hvis du er en musik-elsker eller spirende musiker, er et sæt hårde-som-negle hovedtelefoner et absolut must. Du skal tage din sidekick af valg på alle mulige eventyr-ikke alle dem elektronik-venlige. At gå på college, på tur eller endda bare hænge ud i et studie er mord på plast over det lange træk. Derfor skal du kigge på hovedtelefoner som Beyerdynamic DT 770 PRO

 

På grund af deres opbygnings- og lydkvalitet er disse hovedtelefoner bedst egnet til personer, der har brug for begge (eller begge) af disse to ting: Musik skabere med et behov for et holdbart højkvalitets sæt af sporingshovedtelefoner i optagekabinen. Noget du kan stole på kunder eller bandkammerater ikke at dræbe ved et uheld. Casual lyttere på computeren, der har brug for et super-komfortabelt sæt af lukkede hovedtelefoner eller brugere med briller. Et billede af Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm. Hvis du vil have slidstærke hovedtelefoner, er det svært at gå galt med DT 770 PRO. Sprængning af boksen afslører Beyerdynamic DT 770 PRO pro-hovedtelefoner, en skrue på 1/4 "adapter, en bæretaske og assorteret dokumentation. Som det store flertal af kablede hovedtelefoner bruger Beyerdynamic DT 770 pro en straight 3,5 mm TRS-stik stik. Som jeg nævnte før, er der også tråde til en 1/4 "adapter.

 

Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm i brug med et Scarlett 2i2 interface er en skøn cocktail i dit hjemmestudie.

Når du når efterbehandlingstrinnet, er et sæt hovedtelefoner som DT770 PRO en god ide at bruge til at forstå, hvad de fleste mennesker vil høre. Som du måske allerede har gættet ved titlen på denne anmeldelse, har Beyerdynamic DT 770 PRO 80Ω hovedtelefonerne en modstand på 80Ω. Selvom det ikke betyder, at en forstærker er absolut nødvendigt, kan du opleve, at din smartphone ikke altid er den største kilde til den. Du har muligvis brug for en forstærker eller tilstrækkelig kraftig enhed til at få mest muligt ud af disse hovedtelefoner.

 

Hvad angår hovedtelefoner, har Beyerdynamic's designsprog været ultraklart i årtier nu: de vil have disse ting til at vare. Til dette formål bruger DT 770 pro meget metal i sine bånd og ørekopgafler sammen med et tykt lag af slidstærkt hårdt plast på ørekopperne. Kablet er beskyttet af en masse gummi og plast, som er perfekt til denne type hovedtelefon. Et tykt, aftageligt bånd giver dig mulighed for at bytte ud af døde dele, når pasningen begynder at gøre ondt. Du kan med det samme bemærke, at disse hovedtelefoner bruger en velour polstring, hvilket er præcis den slags ting, som de med briller foretrækker at læse ørestikker, fordi det ikke knager eller fanger, når du flytter dit hoved. Det har også den ekstra fordel at ikke fanges i varme så dårligt som det ovennævnte alternativ gør. Hvis du er en svedelig person, kan du bestemme, at du skal udlufte det fra tid til anden, men puderne er let aftagelige til rengøring.

 

Beyerdynamic DT 770 pro 80 Ohm i brug

Når du når efterbehandlingstrinnet, er et sæt hovedtelefoner som DT 770 pro en god ide at bruge til at forstå, hvad de fleste mennesker vil høre. Velour polstring giver en behagelig oplevelse, især hvis du bruger briller. Det kan ikke være prangende, men Beyerdynamic DT 770 pro er metal som helvede. Det lange kabel er godt til at bevæge sig hjemme, men det er forfærdeligt for en pendling. Zip-tie den sucker, hvis du vil lytte på toget. Hvis du vil have slidstærke hovedtelefoner, er det svært at gå galt med DT 770pro.

 

Sprængning af boksen afslører Beyerdynamic DT 770 pro-hovedtelefoner, en skrue på 1/4 "adapter, en bæretaske og assorteret dokumentation. Som det store flertal af kablede hovedtelefoner bruger Beyerdynamic DT 770 pro en straight 3,5 mm TRS-stik stik. Som jeg nævnte før, er der også tråde til en 1/4 "adapter.

 

Når du når efterbehandlingstrinnet, er et sæt hovedtelefoner som DT 770 pro en god ide at bruge til at forstå, hvad de fleste mennesker vil høre. Som du måske allerede har gættet ved titlen på denne anmeldelse, har Beyerdynamic DT 770 pro 80Ω hovedtelefonerne en modstand på 80Ω. Selvom det ikke betyder, at en forstærker er absolut nødvendigt, kan du opleve, at din smartphone ikke altid er den største kilde til den. Du har muligvis brug for en forstærker eller tilstrækkelig kraftig enhed til at få mest muligt ud af disse hovedtelefoner.

 

Hvad angår hovedtelefoner, har Beyerdynamic's designsprog været ultraklart i årtier nu: de vil have disse ting til at vare. Til dette formål bruger DT 770 pro meget metal i sine bånd og ørekopgafler sammen med et tykt lag af slidstærkt hårdt plast på ørekopperne. Kablet er beskyttet af en masse gummi og plast, som er perfekt til denne type hovedtelefon.

 

Et tykt, aftageligt bånd giver dig mulighed for at bytte ud af døde dele, når pasningen begynder at gøre ondt. Du kan med det samme bemærke, at disse hovedtelefoner bruger en velour polstring, hvilket er præcis den slags ting, som de med briller foretrækker at læse ørestikker, fordi det ikke knager eller fanger, når du flytter dit hoved. Det har også den ekstra fordel at ikke fanges i varme så dårligt som det ovennævnte alternativ gør. Hvis du er en svedelig person, kan du bestemme, at du skal udlufte det fra tid til anden, men puderne er let aftagelige til rengøring.

 

Hvis du er bekymret for komfort, er der ikke behov for det; Disse kan bruges i timer uden noget at føle sig af. Hvis du er midt i at lægge nogle spor, skal du tage dine hovedtelefoner til og fra en flok og bruge dem i en virkelig intens tidsperiode. Det sidste, du vil have, er din hovedtelefons klemkraft for at tage dig ud af et vokalspor eller et slag.

 

Dette par hovedtelefoner er bygget til at være studio arbejdsheste. Hvis du ikke skal bruge disse derhjemme, vil du gerne bruge nogle zipties eller noget at tømme i det kabel, fordi det er lige under ti meter lang. Ikke ideel til brug af smartphone. Selvom jeg ville have foretrukket et aftageligt kabel, bruger DT 770 pro ikke en, så hvis ledningen trækkes i med for meget kraft, kan den gå i stykker.