Online shopping

Her kommer tekst om online shopping og links til spændende oplevelser på nettet

Ungen menneskers brug af mobiltelefonerne, og den afhængighed i identitet der ligger i at have den rigtige mobiltelefon kan i flere tilfælde være med til at give et bedre selvværd. Den "rigtige" mobil udstråler selvsikkerhed, og i forbindelse med mobning - særligt udtalt i aldersgruppen 13 - 15 år - ser vi flere der søger psykolog eller har behov for terapi for at være med i gruppen af de "seje" som smykker sig med den sidste nye model. Den rigtigt mobiltelefon som typisk er den sidste nye iPhone model fra Apple kræver penge - ofte mange penge, og derfor ser vi en tendens til at man snupper et hurtigt kviklån - en type forbrugslån på nettet, som giver pengene ind på kontoen i løbet af kort tid. Desværre ser vi dog tit at det er temmelig høje renter på kviklånene. 

Når du sidder på din arbejdsplads og surfer rundt på nettet, roder lidt med din nyindkøbt usb mikrofon - uden at have noget egentligt formål med det, kaldes det vel populært for en overspringshandling.
Typisk sker det når du er gået sukkerkold. For meget kaffe og for mange stykker chokolade.
Så er det at din krop har brug for et sundt alternativ. Derfor vil jeg foreslå enhver arbejdsgiver at få indført firmafrugt på arbejdspladsen. En frugtkasse leveret én eller flere gange ugentligt kaldes for en frugtordning. Kassen er spækket med frisk frugt så som: bananer, æbler, vindruer, pærer, blommer osv. og så er det bare med at spise løs og få få fornyet energi.